Uppdateringar

Den här helgen spenderades som vanligt hos Rasmus. En redig liten romantiker. Ett stort varmt skumbad, levande ljus, o fint sällskap, det är inget man tackar nej till :D Mys <3 Idag var det min första arbetsdag, trött som fan. Klockan ringde kvart i 6 imorse, Sen ringde morsan o tele trackade mig tills ja behagade att hoppa ur sängen o svara. Stressade som fan, slängde i mig en snabb frukost som då bestod av youghurt o en macka, o sen blev det att rusa till jobbet. Men helt otroligt nog så var jag inte nervös över huvudtaget, ja trodde liksom att min mage skulle vändas ut o in, men det hände inte. Jag var helt otroligt ko-lugn. Jag kom dit, fick ett bra bemötande, min *handledare* under dagen var kanon. Snacka om att dom förlitade sig på mig. Trodde inte att jag skulle få göra allt det dom lät mig att göra, vilket känns helt suveränt :D Brukarna är sjukt goa :D Härligt litet gäng :D Men snacka om att jag är helt slut nu. stått upp i nästan 7h i stäck. Men lätt värt det som fan. Ska på det imorgon igen, men ska då börja kl 2 istället för 7 som ja gjorde idag, men slutar då 21:30, så det kommer att bli rätt sent, men det ska bli rätt intressant :D Sen måste ja så klart tillägga om vädret. Hur jävla gött som helst. Solen skiner, knall blå himmel, varmt o skönt. Kunde gå utan jacka på vägen hem, vilket känns underbart. Men ha inte en skin jacka när solen är som värst. Du kommer att brinna upp. Men nu sitter jag och väntar på Chrille. Ska träffa den filuren lite idag. Snacka skit som vanligt. Men ha en najs dag. Peace and Love

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG FICK JOBBET!!!!!!!!!!!! var ju på arbetsintervju idag ju, var så sjukt nervös så ja trodde jag skulle spy. Sjukt ont i magen på köpet o extremt trött, för sov typ bara 3 timmar inatt. Låg bara o vände o vred på mig. Kom upp kl 6 för att ta bussen från mormor kl 7 och att ta tåget mot klippan vid halv 8a. var i klippan kl 8, gick hem om, stack sen iväg runt 20 över, men när ja var typ redan där så var ja på tok för tidig, så ja satte mig i en busskur o inväntade tiden. När kl var 5 i 9 så trodde jag att jag skulle svimma. var så sjukt nervös att mina ben skakade o mina händer. Självklart gick jag vilse det första jag gjorde, helt sjukt, men efter lite letande så fick jag tag på någon som kunde vägleda mig. Fick träffa en som heter Helen och var samordnare. jag fick svara på en massa frågor, men var sjukt nervös hela tiden. Men hon ställde frågan jag väntade på: när kan du börja? jag svarade direkt då ju ^^ Så nu har hon bokat in mig på 2 runder, en på måndag, då ska jag få testa på morgon/förmiddags passet o sen på tisdag ska jag få testa på eftermiddag/kvälls passet. Är sjukt nervös nu. Snacka om att det är stort ansvar, liksom dom lägger dom äldre i mina händer. Låter rätt läskigt. Men detta fixar jag. !!!!!!!!!!!!!

Give me this weekend back

Nu är den här tisdagen över, snart är det onsdag och snart helg igen, men tyvärr så kommer det inte spenderas hos min älskling :( igår var jag ledig från skolan, och då spenderade jag ungefär 3 timmar till att söka en massa olika jobb,skickade in ett cv som vårdare på ett demensboende i Hjärnarp, så det återstår och se, men hittills så har jag inte hört något, ringde även upp ett jobb jag sökte för ca lite mer än en månad sen som ja inte hörde ett ord från. först så skickade jag ett mejl igen till henne, men bestämde mig för att ringa henne, då sa hon bara att hon hade skrevit ut mina uppgifter och hon skulle ta upp det på ett stort möte idag, och sen skulle antingen hon eller någon annan höra av sig så fort som möjligt. Jag hoppas verkligen på det, för jag behöver jobb, jag behöver pengar så in i helvete. Hatar att vara fattig. Men idag så kom tomten på världens bästa grej och det var att ja kunde följa med honom till där han jobbar och fråga om dom har brukare som behöver hjälp. Men när jag kom dit så fick vi prata med hans chef, men hon visste inte, så hon sa två andra namn jag ska ringa imorgon, tomten ska ge mig dom nr för han vet det lite bättre än vad jag gör. Jag vill inte igentligen spendera bort hela sommaren på att jobba, men i slutendan så tjänar jag ändå något sjukt mycket på det, plus att jag förhoppningsvis kan få in en god fot sen. Ska även ge fan på att jag ska ge mitt allt till nästa praktikplats. Alltså på 54:an. ( psyket i hbg) Förhoppningsvis så är dom kanske intresserade av att ha en timmis sen. Men jag behöver alla jobb som kan tänkas och det är OMEDELBART! Och jag ger inte upp heller. Detta ska ja fixa, som man säger, det får bära eller brista. Nu har det gått nästan 3 dagar sen jag träffade min älskling och jag håller på att dö av saknad!! Men han ringde igår och vi snackade nästan i 2 timmar, helt underbart. Vi kan verkligen prata om ALLT! Det är något med honom som gör så¨att ja öppnar upp mig och kan anförto mig något sjukt mycket. Det är så skönt med honom för att han liksom lyssnar på det jag har att säga och det är något jag inte är van vid. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna honom, för han är nästan för bra för att vara sann. Som jag sa till honom igår: Äntligen så har jag träffat en normal kille, vilket jag inte har gjort på säkert 3 år. Så just nu är mitt liv helt jävla perfekt, lr ja inte helt perfekt, men har inget att klaga på =) Livet leker=) Ta hand om er =)
RSS 2.0